KONTAKTNUMRE: Problemer med: TV signalet tlf.: 4332 4700 -- Bredbånd Tlf.: 7070 4040 - Regninger, pakkeskift m.v. tlf.: 7695 8418

YouSee Streamer

YouSee Streamer er en ny, kompakt enhed til tv’et, der samler tv-kanaler, streamingtjenester og apps i én intuitiv brugerflade. YouSee Streamer gør det nemt, overskueligt og tidsbesparende at finde lige præcis det indhold, du har lyst til at se på tværs af flow-tv og streaming.

Danskernes adgang til kvalitetsunderholdning på tv og streaming har aldrig været større, men det omfattende udvalg skaber udfordringer med at bevare overblikket, når der på kryds og tværs skal navigeres rundt blandt tjenester og indhold. Derfor er der stor interesse for at kunne samle alle sine tv-kanaler og streamingtjenester ét sted. To ud af tre danskere synes det er attraktivt, hvis de kunne nøjes med én samlet indgang til tv og streaming. Det viser en Wilke-undersøgelse foretaget for YouSee*. I samme undersøgelse giver hver tredje dansker udtryk for, at de føler de bruger mere tid på at finde ud af, hvad de skal se, end på at se det indhold, de har fundet.

Smart intuitiv brugeroplevelse
YouSee Streamer er en smart, intelligent enhed til tv’et, som samler flow-tv, streamingtjenester og apps i én intuitiv brugeroplevelse. YouSee Streamer er baseret på Google TV-platformen, og nu bliver det for første gang muligt at have tv-kanaler som DR1 og TV 2 liggende side om side med streamingtjenester som f.eks. Netflix, TV 2 Play og Viaplay i én overskuelig brugeroplevelse.

Med alt samlet ét sted bliver det nemt, overskueligt og tidsbesparende for danskerne at vælge lige præcis den underholdning, de har lyst til at se – uden at skulle skifte input på tv’et eller navigere mellem separate enheder og apps.

YouSee Streamer samler alle kanaler og tjenester med bl.a. YouSee Play og Bland Selv i én brugerflade til tv’et. Den smarte enhed gør det nemt og enkelt at vælge mellem de store mængder af indhold uanset om det er flow-tv, streamingtjenester eller apps. Samtidig er den lille og diskret, så den nemt kan gemmes væk bag tv’et eller tages med i sommerhus og på ferie i Europa.

Helt ny måde at tilgå underholdning på
Med den nye brugerflade og med kategorier som ”Fortsæt med at se”, ”Forslag til dig” og ”Ankommet for nylig” har det aldrig været nemmere at fortsætte med at se en film, serie eller program og få inspiration til at træffe næste underholdningsvalg.

Den medfølgende fjernbetjening integrerer klassiske flow tv-funktioner som kanalvalg ved hjælp af knapperne 0-9, samt adgang til populære streamingtjenester med et enkelt tryk, så man let kan zappe mellem tv og streaming-indhold. Samtidig kan fjernbetjeningen erstatte den almindelige fjernbetjening med funktioner som tænd/sluk og justering af lydstyrke.

”Med YouSee Streamer bygger YouSee videre på vores YouSee Play-succes og tager endnu et stort skridt ind i fremtiden for danskernes underholdning. YouSee Streamer leverer en ny måde at se underholdning på, og imødekommer efterspørgslen på en integreret indgang til både tv og streaming. Nu er verdens bedste underholdning på tværs af tv og streamingtjenester blot ét klik væk i én samlet brugerflade, som YouSee løbende kommer til at videreudvikle og udbygge med nye funktioner. 

Fakta om YouSee Streamer

• YouSee Streamer kan fås i YouSee’s butikker og på yousee.dk
• Prisen for YouSee Streamer hos beboere/medlemmer i bolig-/antenneforeninger er 30 kr./md pr. streamer.
• YouSee Streamer kan anvendes af alle, som har tv og streaming via YouSee f.eks. Bland Selv og faste tv-pakker, men den er særligt udviklet til YouSee Play-kunder, som ser flow-tv og har flere streamingtjenester
• YouSee Streamer er bygget på Googles velkendte og driftssikre Android-teknologi og har indbygget Chromecast og integreret Google Assistant.
• YouSee Streamer leveres med en bluetooth fjernbetjening, som gør det nemt at zappe og få adgang til populære streamingtjenester
• YouSee Streamer kommer med en række præ-installerede apps fra streamingtjenester, der findes i YouSee Play og Bland Selv, og det er også muligt at installere yderligere apps fra Google Play Store. Streameren kan således også bruges til at streame underholdning, som ikke leveres af YouSee
• YouSee Streamer kan anvendes i EU-lande i op til 30 dage ad gangen.