KONTAKTNUMRE: Problemer med: TV signalet tlf.: 4332 4700 -- Bredbånd Tlf.: 7070 4040 - Regninger, pakkeskift m.v. tlf.: 7695 8418

Internetkampagne fra 99,- pr. måned

200 Mbit til kun 99 kr. i 6 måneder (herefter 199 kr./md.)
300 Mbit til kun 129 kr. i 6 måneder (herefter 229 kr./md.)
1.000 Mbit til kun 149 kr. 6 måneder (herefter 249 kr./md.)

 

Billigt, hurtigt og stabilt Internet

 

HL-Net tilbyder foreningsbredbånd igennem youSee.
Det betyder at du kan få bredbånd billigere og med flere fordele end almindelige kunder hos YouSee

Du kan få hastigheder fra 200 til 1.000 Mbit.

Det er nemmere end du tror

1)  Vælg din hastighed. Tag testen her, hvis du er i tvivl om, hvilken hastighed du har behov for. Priser kan du se nederst på siden, husk at den første måned er gratis.

2)  Bestil direkte ved YouSee på tlf. 7070 4040, eller besøg YouSee butikken i Vejle eller Horsens, de opretter dig og giver dig dit modem med hjem. (Du sparer porto)

3)  Du er på! Velkommen til en lynhurtig og stabil forbindelse for hele familien.

Bestilling af internet sker direkte hos YouSee, og aftalen afregnes direkte med YouSee.

Vigtig info
For at få leveret internet igennem HL-Net´s kabelnet skal du være medlem af foreningen. Har du en TV pakke er du allerede medlem. Ønsker du kun internet, skal du have et medlemsskab.

Se her hvad det koster

Er du træt af en dårlig wi-fi-forbindelse, døde zoner og ustabilitet?

Men en YouSee WiFi Booster kan du få boostet din wi-fi-forbindelse, så du og din familie kan få god wi-fi-dækning i alle hjemmets kroge. WiFi Boosteren sørger for, at du kan bevæge dig frit og altid nyde godt af lynhurtigt wi-fi.

WiFi Booster Startsæt

For at etablere et stabilt og intelligent hjemmenetværk, skal du minimum have et WiFi Booster Start Sæt, som består af to WiFi Boostere. Hvis du bor i et stort eller højt hus, kan du supplere med det antal WiFi Boostere, der er behov for.

Hurtig – Hurtigere -GigaSpeed

GigaSpeed-stemplet er din garanti for den bedste internetoplevelse. Med 1.000 Mbit er GigaSpeed nemlig den hurtigste og mest stabile hastighed, du kan få. Så kan hele familien streame, game og være online, uden at det hakker. GigaSpeed dækker både over fiber og coax, så vælger du GigaSpeed, er du altid sikker på at få den hurtigste forbindelse.

Vores router er en testvinder

Der følger altid en router med, når du bestiller internet hos os – men ikke en hvilken som helst router. En test af syv forskellige routere viser, at vores router samlet set performer bedst. Det er vi superstolte af.

Test af 7 routere hos Force Technology nov. 2018. Alle 7 er testet for styrken på wi-fi-signalets udstråling og wi-fi-hastigheden på up- og download. Alle tests er udført på samme måde, med samme afstand mellem klient og router. Vores router performer samlet set bedst i sammenligningen. Læs rapporten her

Nyd den bedste streamingoplevelse

Med vores lynhurtige hastigheder på op til 1.000 Mbit får du en stabil internetdækning til hele familien. Så kan I gå på internettet på alle jeres mobiler, tablets og computere på samme tid og streame film og tv-serier i ultrahøj kvalitet.


Kilde: https://ispspeedindex.netflix.com. Netflix ISP Speed Index (hastighedsindeks) viser den gennemsnitlige ‘prime time bitrate’ af det Netflix-indhold, som streames af Netflix-brugere hver måned. Siden juli 2018 har YouSee Bredbånd via kabel-tv-stikket ligget helt i top.

Vigtigt vedr. symmetriske hastigheder:
Når du opgraderer eller bestiller en Symmetrisk hastighed, skal du have monteret et nyt Internetstik i din bolig, og du skal måske også have nyt modem.

Har du evt. en gammel fordeler dåse, skal denne fjernes eller udskiftes med en ny, og den del skal du selv betale. Du vil få et tilbud på udførelse af dette, mens teknikeren er i huset.

 

Sådan får du Internet fra YouSee til særligt lave priser:

Jeg får i forvejen TV-gennem HL-NET
Du kan besøge Yousee butikken i Horsens eller Vejle, og få dit modem med hjem.
Du kan også bestille det på www.yousee.dk  (du betaler porto)

Jeg er IKKE medlem af HL-Net.  (Kr. 25,- pr. måned der opkræves separat)
Du kan melde dig in ved at kontakte Foreningsservice på tlf.  76958418.
Et par timer efter du har registreret dit medlemsskab kan du:

Du kan besøge Yousee butikken i Horsens eller Vejle, og få dit modem med hjem.
Du kan også bestille det på www.yousee.dk  (du betaler porto)