KONTAKTNUMRE: Problemer med: TV signalet tlf.: 4332 4700 -- Bredbånd Tlf.: 7070 4040 - Regninger, pakkeskift m.v. tlf.: 7695 8418

Som medlem af HL-Net får du mere for pengene.

Tv med eller uden boks 

Vi har sammensat tre forskellige tv-pakker med 26, 36 og 55 tv-kanaler.

Pakkerne indeholder nogle af de mest populære tv-kanaler, og i alle tre pakker finder du bl.a. DR’s kanaler, TV 2, TV2 Charlie og TV3.

Vælger du en af disse tv-pakker, er det bare at sætte antennekablet i stikket på væggen, og så har du tv.
Du kan nemlig se alle kanalerne på alle tv i alle rum – uden kort, uden boks og uden nogen anden form for ekstraudstyr.

Nemmere bliver det ikke.

Du kan også vælge “YouSee Play – Streaming TV”

Bland din egen tv-pakke – og få de kanaler, der passer til dit behov, du er ikke bundet af en tv-pakke som du skal købe.
YouSee Play giver dig frihed til at sammensætte din egen tv-pakke. Du bruger du point til at vælge dine tv-kanaler og streamingtjenester.
Vælg det antal, der passer dig. Får du brug for flere point, tilføjer du bare dem bare.
  

Se dine TV-kanaler på alle skærme

Se tv. Når og hvor du vil
Se dine tv-kanaler på mobil, tablet og pc. Når og hvor du vil. Det koster ikke ekstra. Bare du er på nettet. Har du Mellem-, Fuld-, tillægs- eller Bland Selv-pakke kan du også starte programmer forfra. Og gå på opdagelse i det store Tv-arkiv.

Hent app’en – eller gå til tv.yousee.dk
App’en YouSee Tv & Film findes både til mobil og tablet i App Store og Google Play. På tv.yousee.dk kan du se tv på din pc.

Log på
For at logge på app’en eller tv.yousee.dk skal du have et YouSee Login. 

Du skal oprette dit login ved at bruge dit NemID.
Det gør du på yousee.dk/opretlogin
Har du allerede oprettet et login, kan du bare bruge det.

Er du i tvivl om noget? Få hjælp på yousee.dk/tvoveralt 

YouSee Streamer

YouSee Streamer er en smart, intelligent enhed til tv’et, som samler flow-tv, streamingtjenester og apps i én intuitiv brugeroplevelse. YouSee Streamer er baseret på Google TV-platformen, og nu bliver det for første gang muligt at have tv-kanaler som DR1 og TV 2 liggende side om side med streamingtjenester som f.eks. Netflix, TV 2 Play og Viaplay i én overskuelig brugeroplevelse.

Med alt samlet ét sted bliver det nemt, overskueligt og tidsbesparende for danskerne at vælge lige præcis den underholdning, de har lyst til at se – uden at skulle skifte input på tv’et eller navigere mellem separate enheder og apps.

YouSee Streamer samler alle kanaler og tjenester med bl.a. YouSee Play og Bland Selv i én brugerflade til tv’et. Den smarte enhed gør det nemt og enkelt at vælge mellem de store mængder af indhold uanset om det er flow-tv, streamingtjenester eller apps. Samtidig er den lille og diskret, så den nemt kan gemmes væk bag tv’et eller tages med i sommerhus og på ferie i Europa.

Den medfølgende fjernbetjening integrerer klassiske flow tv-funktioner som kanalvalg ved hjælp af knapperne 0-9, samt adgang til populære streamingtjenester med et enkelt tryk, så man let kan zappe mellem tv og streaming-indhold. Samtidig kan fjernbetjeningen erstatte den almindelige fjernbetjening med funktioner som tænd/sluk og justering af lydstyrke.

Læs mere om TV-Streamer