KONTAKTNUMRE: Problemer med: TV signalet tlf.: 4332 4700 -- Bredbånd Tlf.: 7070 4040 - Regninger, pakkeskift m.v. tlf.: 7695 8418

YouSee Play på HL-Nets kabelnet

YouSee Play
Fra den 1.- juli 2023 tilbyder HL-Net sine medlemmer “YouSee Play” som et nyt fleksibelt tv-tilbud uden grundpakke, men med behov for tv-boks.
Hvis man ikke ønsker at se sport er YoUSee Play er godt valg.

YouSee Play betyder et delvist farvel til Bland Selv, som vi kender i dag.
Eksisterende medlemmer kan fortsat blive på Bland Selv, hvor nye medlemmer/medlemmer, der ønsker at skifte, får YouSee Play.
Din YouSee TV & Film-app har dog skiftet navn til YouSee Play, men ellers er alt ved det gamle.
Du kan læse mere om YouSee Play her: https://yousee.dk/play

Hvilke konsekvenser får indførelsen af YouSee Play
YouSee Play er alternativet til det nuværende Bland-Selv-Univers, hvor man kan kombinere Tv-kanaler og streamingtjenester i et samlet univers.
Det nuværende Bland Selv med 10 og 36 point fortsætter som man har været vant til, men fra 1. juni kan nye kunder alene vælge den nye YouSee Play.
Man vil heller ikke som eksisterende “Bland Selv” kunde, kunne skifte mellem de nuværende 2 Bland Selv pakker.
Hvis man beholder det nuværende “Bland Selv”, vil man dog stadig kunne skifte programmer og streamingtjenester som man er vant til.

Er der fordele ved YouSee Play
En af de markante fordele ved YouSee Play er, at det ikke længere er nødvendigt at have en grundpakke, for at kunne tilkøbe Bland Selv oven på denne.
Man kan således starte med YouSee Play 10 point til 238,- kr./md.

YouSee Play indeholder DR’s kanaler samt nabolandskanaler, som man er vant til i Grundpakken, men ikke TV2 eller andre betalingskanaler.
Hvis man ønsker TV2 eller andre betalingskanaler eller streamingtjenester, så skal man bruge YouSee Play point til dette. Hvis man vælger TV2 i YouSee Play, så følger TV2 ude med.

Kan det betale sig at vælge YouSee Play i stedet for Bland Selv?
Man må gøre op med sig selv hvilket TV-behov man har, og så prøve at regne på, hvad der bedst kan betale sig.

Hvordan ser man YouSee Play?
Tv-kanalerne kan kun ses, hvis man bruger enten TV-boksen eller via YouSee Play-appen på mobil, tablet, pc eller Smart TV.
Man kan ikke se YouSee Play som almindeligt gammeldags TV.

Kan det betale sig hvis man har Bland selv?
Det er ikke altid en fordel at vælge YouSee Play fremfor den “gamle” Bland Selv løsning. Vi opfordrer vores medlemmer til at tænke sig godt om, samt at lave en korrekt udregning før man tænker på at fravælge “Bland Selv” fremfor YouSee Play.

En af fordelene ved YouSee Play er, at man ikke skal have en grundpakke for at kunne vælge YouSee Play. På den måde er det billigere, hvis man kun er ude efter et par enkelte kanaler. Men skal man bruge et par kanaler som ligger i grundpakken bruger man hurtigt en del point. Nedenstående er de kanaler, som ligger i den nuværende faste grundpakke.

Du kan læse mere om YouSee Play her: https://yousee.dk/play.
Har du stadig spørgsmål kan du får svar ved YouSee kundeservice på tlf: 7070 4040 eller i YouSee butikken i Horsens eller Vejle.