KONTAKTNUMRE: Problemer med: TV signalet tlf.: 4332 4700 -- Bredbånd Tlf.: 7070 4040 - Regninger, pakkeskift m.v. tlf.: 7695 8418

Fra i dag den 4. september får alle YouSee’s tv-kunder adgang til en ny “tv-boks”. Dette via en YouSee-app til medieafspilleren Apple TV.

Den nye app er en del af YouSee’s strategi om at levere indhold på flere platforme, og netop understøttelse af Apple TV har været noget mange af deres kunder har efterspurgt.

”Selvom vi streamer på livet løs, vil vi stadig gerne have den store skærmoplevelse, og vi kan se, at tv’et helt klart er den mest populære streaming-platform. Vores kunder skal kunne se tv, som det passer dem bedst, og vi har oplevet en høj efterspørgsel efter en app til Apple TV”, fortæller Jacob Mortensen, direktør for YouSee, og fortsætter:

“Nu er vi klar til at lancere den efterspurgte app, som bliver tilgængelig for alle vores kunder fra i dag, og senere i september lancerer vi også en app til LG”.

Næsten samme indhold som på YouSee-boksen
Med app’en får kunderne adgang til en tv-oplevelse, som de kender fra deres tv-boks, dog minus filmleje.

“Vi vil gerne gøre det nemmere for vores kunder at se tv på netop den måde, der passer dem bedst. Ved at gøre hele tv-pakken tilgængelig på Apple TV løfter vi kundeoplevelsen og skaber større fleksibilitet for vores kunder”, fortæller Jacob Mortensen.

Med lanceringen af den nye app kommer YouSee dermed tættere på målet om at være til stede på alle de platforme, som danskerne benytter.

YouSee tv-app breder sig
“Sidste år lancerede vi en app til de af vores kunder, der har et Android tv, og tidligere i år lancerede vi som den første distributør herhjemme en app til alle med et nyere Samsung-tv”, lyder det fra fortæller Jacob Mortensen, der fortsætter:

“Vi lancerer desuden en app til LG senere på måneden, og jeg er super glad for, at vi nu dækker alle de store platforme i Danmark og kan give vores kunder mulighed for at få en virkelig god virtuel tv-oplevelse, når de bruger en eller flere af vores apps.

Den nye YouSee-app er ikke en selvstændig tv-tjeneste. For at bruge YouSee på Apple TV skal man være tv-kunde hos YouSee i forvejen.

Udover Apple TV er YouSee Film & TV også tilgængelig på Android TV, nyere Samsung TV og senere på måneden også LG TV.

Hvad kan den app?
Med ‘YouSee Tv & Film’ app er der adgang til:

Live-tv
Start forfra
Tv-arkiv
Film & Serier (ikke filmleje)
Børneunivers
Der logges på med YouSee-login (som på de øvrige apps).

Tilgængelighed
YouSee Film & TV bliver tilgængelig via App Store på Apple TV4 og Apple TV 4K.