KONTAKTNUMRE: Problemer med: TV signalet tlf.: 4332 4700 -- Bredbånd Tlf.: 7070 4040 - Regninger, pakkeskift m.v. tlf.: 7695 8418

Disney træder ud, NENT træder ind og nyt navn for TV-kanalen Xee bliver See.

Xee er en tv-kanalen der blev skabt af YouSee i samarbejde med Fox, deraf X’et i navnet. I praksis var det Fox der drev tv-kanalen. I begyndelsen var kanalen kun hos YouSee, men senere har andre tv-distributører taget den med i deres udbud.

Nu forlader det Disney-ejede Fox så samarbejdet om tv-kanalen. I stedet tager NENT over, og vil stå for udsendelsen af tv-kanalen fremover.

Disney overtog 21st Century Fox i marts 2019, to måneder efter at Xee gik i luften. Siden har Disney arbejdet på at lukke ned for tv-kanaler og samarbejder, for at fokusere på streamingtjenesten Disney+

See vil fortsat have egne original-serier og sende kampe fra engelske Premier League.

“Vi har haft et rigtig godt samarbejde med både Disney og NENT siden lanceringen af Xee i 2019, og vi er glade for, at vores kunder også i 2022 vil kunne følge verdens bedste fodboldliga samt se en perlerække af seriehits fra både Danmark og udlandet på See”, fortæller Kim Poul Christensen, mediedirektør i Nuuday, til Flatpanels.

I det nye år vil kanalen også sende serier som House of Cards, Breaking Bad, The Simpsons, Blacklist, Friheden og den kommende YouSee Original ‘Den bedste tid’. Flere titler offentliggøres senere.