KONTAKTNUMRE: Problemer med: TV signalet tlf.: 4332 4700 -- Bredbånd Tlf.: 7070 4040 - Regninger, pakkeskift m.v. tlf.: 7695 8418

Bestil Tv-pakker

HL-Net dækker flg. byer Hedensted, Daugaard, Stouby, Ølsted, Ny Sebberup, Løsning og Øster Snede
Vi er en “non profit” forening, med tryk på forening, som ikke skal tjene penge til aktionærer eller lignende, men blot sørge for, at du og din husstand får det bedste og billigste TV. I bestyrelsen er der stor fokus på hele tiden at vedligeholde og udvide vores kabelnet, samt leve op til de krav der stilles til levering af stabile og prisbillige TV, Internet og telefoniløsninger.

Vi har derfor i dag, et stabilt og driftssikkert kabelnet, og leverer TV, Internet og telefoni til nogle af de bedste priser på markedet.

Vi ønsker dig endnu engang velkommen til Hedensted, Daugaard, Stouby, Ølsted, Ny Sebberup, Løsning og Øster Snede.

Derfor skal du vælge Tv fra HL-Net

Du kan vælge mellem tre forskellige tv-pakker og kan se tv-kanalerne på alle tv i alle rum (digitale Tv apparater), helt uden brug af bokse eller andet ekstraudstyr. Du får det bedste og bredeste udbud af tv-kanaler. 


Med tv fra HL-Net får du kort og godt:

•  Danmarks bredeste udbud af tv-kanaler i tre valgfrie, og tre “TV med Bland Selv” pakker. (TV med Bland Selv kræver ekstraudstyr)
•  Mulighed for at se forskellige tv-kanaler på forskellige fjernsyn samtidigt
•  Ingen parabol eller antenne på taget
•  Tv til en rigtig god pris
•  TV på mobile enheder

Alt du behøver, er et kabel-tv-stik i væggen en gang for alle. Så er du sikret et stabilt tv-signal i mange år fremover.

Du har medbestemmelse – og du sparer penge
Når du er medlem af HL-Net, har din mening værdi. Du bliver en del af en lokal forening, hvor du som medlem har indflydelse på, hvordan vores tv-udbud skal se ud. Du er også selv med til at fastsætte foreningens priser.
Som forening skal vi ikke tjene penge på at levere Tv til dig, og derfor kan vi også love dig, at du får rigtig meget tv for pengene hos HL-Net.

Medlemsskab af foreningen:
Det er husstanden der er medlem af HL-Net, hvilket betyder at du skal være opmærksom på at der på refusionsopgørelsen skal være en post der hedder “Antennebidrag”.

Medlemskab af foreningen samt betaling for den tv-pakke ejendommen har, betales enten årligt i januar, eller to gange årligt, normalt i januar måned, og juli måned. 
Ønsker du at blive medlem, skal du udfylde skemaet herunder.

Links:
Foreningens vedtægter
Kontaktpersoner i HL-Net
Netværksnumre til TV

Er der spørgsmål du IKKE har fået svar på efter gennemlæsning af hjemmesiden, skal du være velkommen til at henvende dig til foreningen.

Kontaktpersoner i HL-Net.

Vi ønsker dig endnu engang velkommen til Hedensted, Daugaard, Stouby, Ølsted, Ny Sebberup, Løsning og Øster Snede.

 

Indmeldelse TV

  • MM slash DD slash YYYY
  • :
  • Fremsendelse af regninger på medlemskab af HL-Net

  • ** Dette produkt åbner for en TV-grundpakke i stikket. Når du har fået en bekræftelse fra os, skal du bestille "Bland Selv pakken" direkte hos YouSee på Tlf.: 7070 4070, eller i YouSee butikken i Horsens eller Vejle. Du skal være opmærksom på, at der er nogle éngangs omkostninger til dette produkt.

  • Bestilling ønskes gældende fra:

  • DD dash MM dash YYYY
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.